Regjistrohu Very Happy
Me Respekt "Bashkim": Qipii92: iliri

    si ta instaloni vBulletin ne hostin tuaj

    Share

    qipii92
    Webmaster
    Webmaster

    Numri i postimeve : 391
    Join date : 09/06/2009
    vjeqar/e : 24
    Lokacioni : G-ilan

    si ta instaloni vBulletin ne hostin tuaj

    Mesazh nga qipii92 prej Wed Jun 10, 2009 6:14 pm

    i te instaloni vBulletin ne hostin tuaj
    Si te instaloni vBulletin ne hostin tuaj


    Për të instaluar Vbulletin forum duhet ti posedoni këto artikuj:

    1.Host do me than Webspace .... orginal host ose ( funpic.de orgfree.com etj.)

    3.Pastaj ne FTP tuaj Hapni nji folder me emnin FORUM edhe mrena i vendosni fajllat TE CILAT gjenden ne FOlderin UPLOAD



    4.Pastaj ne Folderin /Includes Fajllin config.php e editoni (Open WIth) Word Pad ose Notepad..


    5.Masi ta mbarojm editimin mbaruam me CONGIF.php dhe nese se keni ne
    FTP tuaj vendoseni te folderi /Includes ( verejtje versioni 3.6.2 e ka
    config.php.new pra dueht tja boni emrin ne config.php veq se se pranon
    tjeter qysh)


    6.Tash nese e keni keshtu .... www.emnihostit.com/forum/install/install.php


    7.Tash i keni 13 hape deri te instalimi i forumin Veq Next - Next ...


    8. Ne fund pasi te zgjedhni emnin e Administratori Ne fund lypet qe te
    fshihet Fajlli Install.php prej te folderi /Install ( ju preferoj qe ti
    fshini krejt fajllat qe jon ne ate folder SE keto Ne ardhmeri Paraqesin
    BIRUCA )
    Nese i keni percjell te gjitha hapat me kujder do te keni te instaluar vBulletin...


    Shtuar nga : Cc::Tero0liTi::

    Ne folderin upload>includes> fajlli config.php.new duhet se pari me bo

    config.php(pra rename) masanej e hapim me notepad ose edhe ma mire me WordPad edhe e editojm kshtu !

    Kodet PHP:

    $config['Database']['dbname'] = 'Emri i Databases';

    $config['Database']['technicalemail'] = 'email@jote.com';

    $config['MasterServer']['servername'] = 'localhost';

    $config['MasterServer']['username'] = 'Useri i Databases';

    $config['MasterServer']['password'] = 'Passi i Databases';

      Ora është Thu Dec 08, 2016 7:53 am