Regjistrohu Very Happy
Me Respekt "Bashkim": Qipii92: iliri

  PARIMET E BESIMIT ISLAM

  Share
  avatar
  bashkimi92
  Webmaster
  Webmaster

  Numri i postimeve : 578
  Join date : 08/06/2009
  vjeqar/e : 26

  PARIMET E BESIMIT ISLAM

  Mesazh nga bashkimi92 prej Tue Jun 09, 2009 10:00 pm

  PARIMET E BESIMIT ISLAM

  1. Besimi vetem ne nje Zot. (Te mos besosh se ka ndonje zot tjeter pervec Allahut dhe se Muhamedi eshte rob dhe i Derguar i Zotit.)
  2. Besimi ne engjejt e Zotit.
  3. Besimi ne Librat e Shenjte te Zotit.
  4. Besimi ne te gjithe profetet e Zotit.
  5. Besimi qe nje dite do te vdesim dhe do te ringjallemi ne Diten e Gjykimit.
  6. Besimi qe cdo e mire dhe e keqe krijohet sipas caktimit te Zotit.


  Falënderimi i takon All-llahut. Atë e falënderojmë dhe prej Tij falje dhe ndihmë kërkojmë. Kërkojmë mbrojtje nga All-llahu prej të këqijave të vetvetes dhe të veprave tona. Dëshmoj se s'ka hyjni tjetër përveç All-llahut , i Cili është Një dhe dëshmoj se Muhammedi është rob dhe i dërguar i Tij

   Ora është Mon Apr 23, 2018 1:39 pm